12 Ocak 2014 Pazar

2013 yılının en tembel blog yazarı :)

Merhaba Blog canavarları;
Bir görünüp bir kaybolmak bu blogu açtığımdan beri zaten hep huyumdu ama bu ara resmen tembellikte tavan yaptım. Hepinizin blogunu takip etmeme rağmen oturup kendi bloguma iki kelime yazmadım. Bu yüzden kendime bu ödülü layık gördüm; en tembel blog yazarı :))

Yalnız bendeki de nasıl bir tembellikse artık üşenmeyip kendime ödül oluşturuyorum ama iki satır yazmıyorum :) Bu arada kendime not: tenbel değil tembel olacak o ödülün üzerindeki yazı :))

Madem konu başlığımız tembellik o zaman çok konuşmaya gerek yok, kısa kısa bir kaç resim paylaşıp tembellik etmeye gideyim.
Bu yıl ki aşure sunumlarım bu şekildeydi. Kavonozların üzerine çıktı aldığım ayetleri yapıştırarak kurdela ile süsledim. Geçen yıl kumaş kullanmıştım, merak edenler buradan bakabilir.

Bu günlerde ailecek bir telaş içindeyiz. Ablamın ilk çocuğu, anne ve babmın ilk torunu, biz 3 teyzenin ilk yeğeni Zehra bebek gelmek üzere. 
Herkes kendi çapında hazırlık yaparken, istanbulda yaşayan biri olarak bana da Eminönü ne gitmek düştü. Bu şirin şeyleri aldım yeğenim için.

Bunlar da Zehra bebeğin cicilerinden :)

Tamam tembel bir blog yazarıyım fakat mutfakta yeni tarifler denemekten ve kendime kahvaltı hazırlamaktan kesinlikle ödün vermem.

Veee 2013 e doğum günümden kucak dolusu mutluluk ile veda ettim. Matematik 30 yaşıma, diyetisyenim vücut yaşı olarak 21 yaşıma girdiğimi söylese de sabah işe giderken kendimi 6, akşam dönerken 66 yaşında hissetmeye devam edicem sanırım.

Neyse o zaman, oldu ben müsade isteyip yine bir kaç ay tembellik yapmaya devam edeyim.
Hepinize iyi günler, iyi haftalar.
SEYNEP





4 yorum:

  1. blogunu yeni keşfettim :) izleme listeniz kaybolduğundan izlemeye alamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa hiç farketmemiştim, hemen düzelttim. sağolun uyarınız için, artık beni takip edebilirsiniz :)

      Sil
  2. 2013ü bu şekilde özetlediğine göre tembellikten ziyade pratik birisin :)
    bu arada kavanozları geri istemediysen aşure sunumuna çok begendim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2014 ü de bu şekilde özetlemeye az kaldı bence :) aşure kavanozlarını 75 kuruş gibi çok minik fiyatlara alıp süslüyorum ve hediye ediyorum. böylece eğer tadından kurtaramazsam kavanozdan durumu kurtarırım diye düşünüyorum :P

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...